tiistai 1. huhtikuuta 2014

IHANA KEVÄT

Aivan upeita kelejä ollut! Niiden innoittamana Peppi on maastoillut reilun viikon ja ollut vain parina päivänä kunnon töissä. Nevas golfilla on jyrkkä ylämäki, jossa ollaan käyty tekemässä mäkivetoja: erittäin reipasta laukkaa pitkää mäkeä ylös ja kävellen takaisin. Voimaa tarvitaankin lisää, koska jo kahden vedon jälkeen Peppi hyytyy ja kolmannella kerralla joutuu jo pyytämään eteenpäin.

Sunnuntaina otettiin Elsen kanssa estetreenit ja katsottiin hieman toistemme perään. Elsellä oli Dami ja 4 vee pikkutamma, minulla taas Peppi ja kouluhevonen Ada. Olipas hyödyllistä ja mukavaa! Radalla s-kiemura sekä kaksi erilaista kaarevaa suhteutettua sarjalle. Tämä oli juuri se tehtävä missä Ypäjän kisoissa oli ongelmia. Peppi oli erittäin hyvin avuilla ja hyppäsi mukavan pyöreästi, ja kaikki vaikeatkin linjat tuntuivat tänään helpoilta. Hevonen on hyvä ja suora, mutta kuski ei..Minulla on tapana kiertää lantiota hypyissä ja mennä yläkropalla liikaa hyppyyn, ja tapa on niin syvällä lihasmuistissa että sitä on haasteellista saada kuntoon. Pepillä sentään omaa istuntaa pystyy miettimään, kun taas Donnan "katon kautta" -loikissa pääasia on kyydissä pysyminen. Jos oman istunnan saisi kuntoon niin varmasti Donnankin hypyissä olisi helpompi olla!

Donnalla ollut joku flunssavirus, ei kuumetta, mutta väsähtäneen oloinen ja hieman yskää. Käveli koko viime viikon, ja nyt pari päivää mennyt kevyesti. Eilen oli jo aika säpäkkä eli varmaan flunssa alkaa olemaan ohitse! Sikäli hyvään aikaan kun mitään tärkeää kisaa ei jäänyt välistä tai ole edes tuloillaan hetkeen. Eholle olisi tarkoitus mennä lauantaina, jos tamma täysin terve!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti