maanantai 28. huhtikuuta 2014

HAMMASHUOLTO

Estola kävi raspaamassa tammat viime tiistaina, ja tytöt talutuksessa aina lauantaihin asti jotta suut ehtii kunnolla parantua. Pepiltä lähti viimeinen puolikas maitohammas, joka ei kotipihdein suostunut irtoamaan. On se Peppi jännä nuori hevonen, pari heiluvaa hammasta on revitty ihan kotikonstein tarhassa ilman sen suurempaa draamaa! Nyt kaikki hampaat vaihtuneet niin ei tarvitse sinne suuhun kurkkia koko ajan että pystyykö treenaamaan kunnolla tänään vai ei..

Eilen pelloilla kuntotreenit molemmilla. Pitkiä pätkiä rauhallista laukkaa ja ravia. Tais olla rankkaa, Donna loppuraveissa jo niin väsynyt että alkoi takoa ja irrotti kenkänsä. Kengän mukana lähtikin sitten osa kaviota, ja rassukka sai tarhailla tänään vaan tunnin verran kotikutoinen jeesusteippitöppönen jalassa. No huomenna saa kengän ja sitten sormet ja varpaat ristissä ettei aro kaviota..

Henccan treenit sovittu Nuuksioon perjantaina. Mukaan tulee nuorten hevosten kööri, mulla tammat, Else kahdella, Iitu Chicalla ja Kiankin sain houkuteltua mukaan. Siitä tulee hauskaa! Treeni on hyvä valmistelu Racingiin, ja samalla saan otettua revanssin siitä kentästä... ja vesiesteestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti