maanantai 14. huhtikuuta 2014

DONNA KUNNOSSA!

Toivottavasti! Donna on ollut pirteä oma itsensä, ja palautunut normaalisti. Olisiko loma tehnyt hyvää, on ollut todella mukava ratsastaa. Eilen otin hieman hyppyjäkin, into oli kova ja avasi valtavasti takaa. Hypätessä kyllä huomasi että ei ole treenattu hetkeen, oli sellaista sähellystä sekä kuskin että tamman meno. Mutta minulla taisi olla huono päivä, koska sähelsin Pepin kanssa hypyt yhtä lailla. Nyt tarvitsee keskittyä siis enemmän treeniin ja Pepilläkin vähemmän mäkivetoihin, ja ratsastaa molemmat hevoset hyvin elastisiksi kohti viikonlopun kisoja.

Tai no, kerta kiellon päälle ja tänään molemmat maastossa, Peppi talutuksessa Tassu -koiran juostessa ympärillä, ja Donna kävi golfilla ravailemassa :)

Keskiviikkona mennään käymään Nuuksiossa Henccan treeneissä. Kun monta kuukautta väsää itsekseen niin pakostikin jossain vaiheessa tarvitsee kurinpalautusta istuntaan ja lisäintoa treeniin, ja vinkkejä siihen parempaan ratsastukseen. Tai ei minulla koskaan into treenaamiseen lopu, ennemminkin nuo ajalliset haasteet tulee välillä vastaan. Katsotaan miten Hencca sopii, aikeissa olisi alkaa siellä käymään sitten säännöllisesti tai järkätä Henccan treenit lähemmäs. Steffenin aikataulujen sovittaminen omaan kisakalenteriin on osoittautunut liian haasteelliseksi, ja jotain apuja sitä kyllä tarvitsee suorituksien parantamiseen ja omaan kehittymiseen.

Viikonloppuna siis Ypäjä Spring show, joten täytyy ottaa aika iisisti tuolla treeneissä. Muutkin kyllä menossa kisaamaan joten tehdään varmaan enemmän sileällä hommia.  Peppi hyppää la ja su 110cm Prohay Tulevat Tähdet ja Donna la 115cm ja su 120cm Prohay -luokat.

Katsotaan miten menee vai meneekö mitenkään, sekä treenit että kisat: Donna vasta palannut lomilta ja Peppi....no osaa ainakin juosta kovaa mäkeä ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti