sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

LAATUARVOSTELUN KUTSUKILPAILU

Peppi kävi perjantaina hyppäämässä Laatuarvostelun kutsukilpailussa. Kilpailu käytiin Ypäjä-hallissa, kun normaalisti Ypäjän kisat on Opistohallissa. Yleensä aina rento tamma oli niin pelokas ja jännittynyt, katseli esteitä, kameroita ja yleisöä eikä uskaltanut alkuun mennä kumpaankaan päätyyn. Radalla keskittyi kuitenkin tehtäväänsä ja imi esteille, mutta jännityksen takia hyppäsi ilman selkää. Rata oli vaikea, tiukkoja käännöksiä ja niiden jälkeen eteenpäin ratsastettavia linjoja. Peppi on onneksi jännittyessäänkin erittäin hyvässä tasapainossa ja avuilla, joten sain ratsastettua todella hyvässä rytmissä koko radan.
Peppi sai kehuja eteenpäinpyrkimyksestä, tekniikasta ja ratsastettavuudesta, kehuivat varovaiseksi. Keskiarvolla 8,3 sijoittui toiseksi upeasti hyppäävän Lawiniumin jälkeen. Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, huono päivä tammalla ja ei koskaan hyppää näyttävästi vaan juuri sen verran kuin pitää, joten sai ihmeen hyvät pisteet!

Donnalla on ollut tämän viikon paksu kolmipala suussa, ja ottaa sillä paremman ja tasaisemman tuntuman. Kiukuttelee kuitenkin ohjasotteita vastaan ja välillä vetää, joten nivel taitaa sopia tamman suuhun paremmin. Täytyy kokeilla joko kuminiveltä, paksua niveltä tai suoraa kumia, josko niillä toimisi paremmin.
Atelta kokeilussa ollut satula ei ollutkaan ihan sopiva, joten ollaan menty taas Pepin satulalla. No onneksi seuraaviin kisoihin on aikaa, joten ehtii etsiä sekä toimivaa kuolainta että oikeaa satulaa. Tai no, kaikilla tamma toimii ihan hienosti, mutta mielellään löytää varusteet joilla se viimeisin hienosäätökin on kohdillaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti