torstai 10. huhtikuuta 2014

VERIKOKEITA

Donna on kolmatta viikkoa ollut vaisun oloinen, ei kuumeile  ja liikkuu energisesti eteen, mutta palautuu normaalia hitaammin ja yskähtää sen kerran kaksi kun lähdetään liikkeelle. Pyysin Lissua varmuuden vuoksi ottamaan verikokeet. Verikokeissa kaikki arvot oli hyviä, hemoglobiini super, ja tulehdusarvot ei koholla. Hieman limaa kurkussa, ei muuta. On nyt ollut pari viikkoa kävelyllä ja viikon kevyellä, joten jatketaan kevyesti liikuttamista ja odotellaan. Eilen oli itseasiassa jo hyvinkin pirteä ja enemmän oma iloinen itsensä, joten toivotaan että flunssapöpö olisi voitettu ja pääsisi Donnakin Ypäjälle reilun viikon päästä!

Peppi kävi lauantaina hyppäämässä Eholla metrin luokan. Uusinnassa menin nuorelle hevoselle sopivia pitkiä teitä, mutta hyvässä rytmissä. Aika riitti kolmanteen sijaan! Taitaa olla tammalla aika matkaavoittava laukka!
Tämä oli ensimmäinen kilpailu, jossa Peppi ei päässyt tutustumaan rataan ennakkoon. Nuorten hevosten luokissa kun pääsee verryttelemään hevosten kanssa radalle ja katselemaan esteet rauhassa. Tamma oli hieman jännittynyt ensimmäiset kolme estettä, ja sitten rentoutui. Huomattavasti rennompi kuitenkin kuin Laatuarvostelun kutsukilpailussa, joten täytyy vaan käydä näyttämässä uusia paikkoja ja kilpailuareenoita, että oppii rentoutumaan paikassa kuin paikassa.

Golfin lenkki vieläkin auki, ja Peppi maastoillut viime viikot todella paljon. Ylämäki -alamäki treeni tekee tasapainoa ja voimaa, joten pakko käyttää hyväksi nyt tämä harvinaisen hyvä kevät. Golf varmaan menee kiinni ratsastajilta parin viikon päästä, niin väännetään sitten sitä koulua enemmän! Donnakin käynyt maastossa kävelyillä, ja toivotaan että silläkin ehditään vielä parit mäkivedot käydä ottamassa!

2 kommenttia: