keskiviikko 7. toukokuuta 2014

H-HETKI LÄHESTYY

Perjantaina oltiin Henccan treeneissä Nuuksiossa. Hencca innostui laittamaan todella vaikean radan, ympäri kenttää suhteutettua suhteutetun perään, ja myös yksi viheliäinen v-mutka 6 laukalla. Peppi oli ensin ja jonkin aikaa piti tahkoa rataa että sain pidettyä hyvän rytmin ja tasapainon koko radan läpi. Donnalla homma olikin jo helpompaa, vuoden vanhempi hevonen kun on jo niin paljon paremmassa tasapainossa, ja tamma luonnostaan äärettömän nopea. Hencca kehui Donnan hyppyjä ja skouppia!

Viikonlopun tammat menivät todella kevyesti, ja maanantaina mentiin Pantsun treeneihin Husöseen. Molemmat tammat saivat kehuja koulutustasosta, tasapainosta ja hyppytyylistä, kuski taas komennusta heilumisesta. Peppi meni 120 rataa helposti ja Donna hieman isompaa, ja tammat tuntuivat todella hyviltä.

Onnistuneet treenit, mutta minä onnistuin lahjakkaasti lentämään molemmilta! Kävelin Pepillä loppukäyntejä ja hölötin. Tamma pelästyi kai kilejä jotka juoksi pihalla ja loikkasi niin nopeasti, että minä päädyin hiekkaan ja satutin selkäni. Donnalla kävi klassinen, hevonen lähti hypyn jälkeen eri suuntaan kuin kuski. No olipahan eka kerta kun Donnalta tipuin, joten kai se oli jo aikakin!

Korpikylässä eka Racing -osakilpailu nyt viikonloppuna, ja täytyy toivoa että selkä alkaa toimia siihen mennessä. Lääkäriin ei viitsi mennä jos sieltä vaikka löytyisikin jotain pahaa.. Tammat olleet pari päivää vapaalla ja huomenna on vaan pakko kiivetä selkään jos kisoihin aikoo. Peukut pystyssä, tai sitten paljon buranaa matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti