tiistai 1. heinäkuuta 2014

SALO

Henccan treenit viime tiistaina Pepin kanssa meni oikein mallikkaasti. Mentiin jumppasarjaa v-puomeilla ja tamma alkoi tehdä upeita pyöreitä hyppyjä, sekä ponnisti terävästi. Lopuksi mentiin lankku-vesiokseri linjaa 5 laukalla,  ja lankku taisi lopuksi olla 130 ainakin jos ei enemmänkin. Peppi teki tehtävät todella hienosti ja Henccaltakin tuli kehuja. Kuski nyt on vieläkin vino, mutta yritys on kova suoristua! Siihen kyllä tarvittaisiin enemmän Henccan silmiä ja treeniä kuin mihin nyt on varaa ja mahdollisuuksia :(

Salossa Peppi oli todella terävä verryttelyssä molempina päivinä, ja hyppäsi upeita pyöreitä hyppyjä. Lauantaina radalla hieman pinkeä ja hypyt ei niin selän kautta läpi, nolla kuitenkin. Sunnuntain radalla oli sitten hyvinkin rento ja teki hienoja hyppyjä avaten takaa. Nolla myös sunnuntaina ja johto 5-vee Racing sarjassa säilyi!! Kyllä sitä onnen kyyneleitä tuli sunnuntain loppuverryttelyssä, niin ylpeä saa omakasvatistaan olla!
Nukuttiin trailerissa hevosenhoitaja Emilian kanssa, ja reissu oli oikein mukava sekä yölläkin oli melkein lämmin :) Kanssakilpailijat kyllä hieman ihmetteli meidän majoitusta, mutta mieluummin sitä nukkuu trailerissa jotta saa sitten kisattua kaikki Racing osakilpailut, on ne sen verran kalliita nuo kisaviikonloput että kaikki on kotiinpäin köyhälle ihmiselle!

Pepillä on nyt hieman liian rankka viikko, Salon kisat ja eilen muutto uuteen talliin. Torstaina lähdetään ajamaan kohti Savonlinnaa. Onneksi tamma ei stressaa uusissa paikoissa ja on heti kuin kotonaan, ainoa että ihmetteli missä ne kisat nyt oikein on.. Saa kuitenkin nyt kropalle lepoa jos pää on liian kovilla: eilen liinassa hetken happoja pois, tänään maneesissa kevyesti ja huomenna vain tarhailua. Toivotaan että tamma jaksaa!

Donna alkanut olemaan taas todella hyvä ratsastaa ja palannut normaaliin treeniin. Tänään otti hieman pieniä hyppyjäkin uudella kentällä ja into oli melkoinen! Donnalle suunnitelmissa Tuomarinkylässä kymppi ja sitten Kemiöön Racingiin. Montaa hyppytreeniä ei tässä välissä ehdi ottaa, mutta koska ei kokonaan joutunut lomailemaan niin kunto on ihan entisensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti