torstai 10. heinäkuuta 2014

SAVONLINNA

Savonlinnaan oli kyllä aika ajaminen, vaikka matka menikin nopeasti hyvässä seurassa. Ratsastin Pepin torstaina paikan päällä ja oli todella jumissa reissusta. Perjantaina tamma aivan poikki ja vieläkin jumissa. Meni nuorten hevosten kympin perjantaina ja otti yhden pudotuksen. Radan jälkeen mietin, etten starttaisi lauantaina ollenkaan jos on noin kovin väsy.

Lauantaina päätin kuitenkin katsoa miltä tuntuu verkassa, ja olikin taas täynnä virtaa, joten menin radalle asti. Peppi teki varmastikin parhaimman ratansa, hyppäsi isosti ja läpi selän tehden nollan. Sunnuntaina oli jo todella virtainen ja vähän häsläkin, mutta teki pitkällä ja vaikealla radalla silti nollan sekä uusinnassa nolla myös. Itse en ollut tyytyväinen sunnuntain rataan, jäin vähän suuhun kiinni ja tuntui että menen käyntivauhtia ja nyppyytän lähelle. Videolta katsottuna ei niin paha ollutkaan ja aikakin perusradalla taisi olla nopein, eli on siinä minulla pitkälaukkainen hevonen kun tuolla tahdilla on niin nopea! Mutta niinhän se on, että jos alan ratsastaa isompaa laukkaa niin saa joka välissä olla ottamassa rytmiä pois, joka ei ole hyvä asia. Mieluummin samaa rauhallista rytmiä koko rata!

Tässä sunnuntain rata videolla: https://www.youtube.com/watch?v=c9-EPYy3NmM . Radan loputtua oikein huomaa kun pudistelen päätäni, niin tyytymätön olin omaan ratsastukseeni.

Peppi sai taas täydet sarjakilpailupisteet ja jatkaa johdossa! Kova taisto jatkuu, mutta onneksi Peppi näyttää sittenkin jaksavan ja tuntuu paranevan koko ajan!

Donnalla taas hieman epäonnea kun tarhasuojat oli kiristetty liian kireälle, tuloksena turvonneet etuset. Samahan kävi Pepille viime kesänä, turvotus kesti pari päivää mutta ikävät valkoiset karvat jäi muistoksi. Ahkeralla kylmäyksellä turvotus nyt poissa ja ilmoitin tamman Kemiöön. Käydään Dumissa hyppäämässä metri ja sitten katson menenkö 5 vai 6 -vuotiaiden sarjaa. Kun nuo estetreenit on nyt aika vähiin jääneet niin täytyy katsoa josko menee 10 senttiä pienempää. Ja jos ei tunnu valmiilta treeneissä ensi viikolla niin sitten saa jäädä kotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti