tiistai 22. heinäkuuta 2014

KEMIÖ

Upea sää, upea areena ja upeat kaksi tammaa!

Molemmat tammat hyppäsivät lauantaina rennot ja hyvät nollaradat Racingissä, Peppi 110/115 ja Donna 120/125 tasolla. Varsinkin Donna hyppäsi isosti ja varmasti tehden pyöreitä hyppyjä! Kumpikaan ei katsellut tai kyttäillyt ja vaikka kuski yritti välillä häiritä menoa turhalla jännittämisellä ja varmistelulla, sai molemmat 2 pistettä lisää.

Sunnuntaina Peppi tuntui hyvältä, mutta minä säädin uusinnassa ja toin trippelille aivan liian pienesti, tuloksena 0-4 ja 2 pistettä lisää. Johtaa sarjaa kuitenkin vielä kolmella pisteellä.
Donna tuntui hyvältä sunnuntaina ja oli todella irti puomeista. Taisin tehdä megapitkät tiet isolla ja vaikealla uusintaradalla kun saatiin 2 aikavirhettä! 0-2 tuloksella sai Donnakin kuitenkin 2 pistettä lisää ja mahdollisuudet finaaliin pääsyyn kasvoivat!

Joka tapauksessa upea viikonloppu, kun joka luokasta tuli sijoitus!

Donnasta lähtee valitettavasti myynti-ilmoitus tällä viikolla, koska taloudellinen tilanne ei kestä kahden hevosen pitoa ja kilpailuttamista. Kilpailumaksut ovat karanneet ihan käsistä, ja vaikka kuinka tekisi töitä niin rahat ei vain riitä. Ja kaikki reitit kokeiltu, esim. sijoittajille yritetty myydä osaa hevosista yms..Todella sääli, kun itse tehty hevonen alusta asti, äärimmäisen lupaava ja skoupikas sekä todella ihana persoona. Mutta kun omakasvattia eli Peppiä ei pysty myymään niin vaihtoehtoja ei paljon jää. Katsotaan nyt meneekö kaupaksi ihan heti, vai saanko kenties mennä vielä sen kanssa finaalit syksyllä.
Ja kun nuorten hevosten MM-kisahaaveet jouduin rahan takia hautaamaan tänä vuonna, niin ehkä ensi vuonna pystyisi Pepin kanssa lähtemään, jos kaikki menee hyvin ensi kaudella!

2 kommenttia: