keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

DONNA DUMISSA

Donna kävi hyppäämässä metrin Dumin seurakisoissa sunnuntaina. Teki rauhallisen radan 0-0 ja tuntui erittäin hyvältä. Olen aiemmin hypännyt pelkällä nivelellä, mutta nyt vaihdoin suuhun nivelpelhamin kahdella ohjalla saadakseni hieman lisää kontrollia, joka tuntuiki oikein hyvältä vaihtoehdolta. Kokeilin myös gägia kahdella ohjalla ja suoraa kumibaby-pelhamia, mutta ei tykännyt kummastakaan vaihtoehdosta, varsinkaan suorasta kumista. Veikkaan että paras olisi nivel-babypelham, kunhan sellaisen jostain löydän! Tai kimblewick voisi myös olla kokeilemisen arvoinen!

Perjantaina on lähtö Kemiöön! Peppi menee 5 vee Racingiä ja Donna saa mennä 6 vee Racingiä, kun tuntuu niin hyvälle. Eivät ole hypänneet nurmella melkein vuoteen, joten se voi aiheuttaa hieman haastetta. Sikäli molemmat hyppäsivät viime keväänä Hollannissa pari kuukautta melkein pelkästään nurmella, joten nurmikokemusta on niillä ehkä enemmän kuin monilla muilla.

Kemiön nurmi mietityttää hokkivalintojen osalta, koska taitaa olla hiekanajon jälkeen todella tiivis. Vaihtoehtona laittaa lyhyttä nurmihokkia kannalle, tai sitten Saksasta ostamiani päästä terävämpiä mutta suht lyhyitä, leveitä nurmihokkeja ulkosyrjälle, ja normaalia matalaa kapeampaa nurmihokkia sisällä. Täytyy testailla perjantaina kun ratsastan hevoset paikan päällä. Jos todella tiivis niin sitten ehkä talvihokkia sisälle, ja jos sataa niin... No mietitään niitä sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti