perjantai 20. kesäkuuta 2014

HATTEL KISAT

Hattelin porukalla oli hieman epäonnea säiden kanssa. Satoi kaatamalla torstaina ja perjantaina, ja kenttä meni ihan velliksi. Perjantain verkka siirrettiin maneesiin, mutta verryttely sielläkin oli hieman hankalaa: vähintään 10 nuorta hevosta 30m pitkässä maneesissa, ja mukaan änki vielä traktori. Totesin että kunhan lihakset saa lämpimäksi niin meidän verkka on siinä.
Peppi oli rento radalla ja teki 0-0 tuloksen nuorten hevosten 110cm luokassa. Kentän liukkauden takia mentiin kyllä sellaista ponilaukkaa että ihme että nollilla pääsi, mm. 21 yhden metrin väliin otin 6 laukkaa!

Sunnuntain 115 finaalissa arvostelemassa olikin Sanna. Sannan mielestä Peppi lupaava ja lahjakas, mutta laukan tasapaino saisi olla parempi. Peppi meni 0-0 ja uusinnassa en raaskinut ratsastaa hirveästi vielä aikaa, joten tuloksena 8 sija! Taisi silti olla paras 5 -vuotias joten pitää olla tyytyväinen tulokseen. Tässä video: https://www.youtube.com/watch?v=sarzDDwWVP8&feature=youtu.be

Donna on liikkunut kevyesti päivittäin n.20 minuuttia. Jalassa vielä pientä turvotusta, johtuen varmaan siitä että iho kuoriutuu kokonaan pois. Luultavasti roikkunut siinä loimessa parikin tuntia, kerran iho mennyt kuolioon. Ultrautin varmuuden vuoksi jalan uudelleen, jänteet ja kaikki onneksi aivan ehjät. Saa nyt silti ottaa vielä iisisti, niin kauan kunnes iho parantunut ja turvotus kokonaan poissa.

Ensi viikolla mennään Pepin kanssa tiistaina Nuuksioon Henccan treeniin ja viikonloppuna sitten Salon Racing osakilpailu. Peppi johtaa Racing -sarjaa ja on ikäluokkien paras FWB tällä hetkellä, mutta pisteitä pitää ehdottomasti metsästää lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti