torstai 14. elokuuta 2014

KIIRETTÄ JA SM MITALEITA

En olekaan ehtinyt kirjoitella hetkeen! Peppi kävi heinäkuun lopulla ottamassa Kangasalalta Noviisifinaaliin paikan, ja Donna hyppäsi kympin. Molemmat meni nollaa mutta hieman huonoakin tuuria matkassa: Donnalla irtosi martingaali kesken vauhdikkaan uusinnan! Jouduin pysäyttämään hetkeksi laittaakseni rintaremmi -martingaalin takaisin kiinni, ja sitten matka jatkui!

Lappeenrannassa oli viimeinen Racing osakilpailu viime viikonloppuna. Donna irroitti kengän pariinkin otteeseen, joten Donnan osalta kisat ei menneet ihan putkeen. Perjantaina en saanut ratsastettua kun kenkä puuttui ja lauantaina oli liikaa virtaa, joten hieman juoksi ja otti kaksi puomia. Sunnuntaina ratsastin itse todella huonosti ja päätin keskeyttää, vaikka tamma tuntui hyvältä. Aina ei voi sujua ja silloin on parempi jättää toiselle päivälle tuollaisen vaikean radan hyppääminen, joka Lappeenrannassa sunnuntaina oli!

Peppi meni lauantaina helpon nollan, ja sunnuntaina Racingissä otti ensimmäisen esteen alas, tuli turhankin rennosti. Hyppäsin vielä kakkosesteen ja keskeytin, kun ei kerran pisteitä saatu lisää. Peppi tuntui hyvältä ja on kaivannut vähän haastetta ja esteisiin kokoa, joten otin Pepin mukaan joukkueSM kisaan. Meillä oli vain kolmen hengen joukkue ja kaikkien tulos laskettiin lopputulokseen. Peppi meni upean nollan isolla 120 radalla, ja Vilma ja John saivat yhdet pudotukset. Tulos riitti pronssimitaliin, aivan uskomatonta!! Peppi taitaa olla nuorin hevonen, joka on koskaan saanut SM mitalin :)

Seuraavana nuorten hevosten festarit, ja siellä Pepillä edessä Noviisifinaali ja 5 vee Derby!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti