maanantai 12. toukokuuta 2014

KORPIKYLÄ RACING


Kisat Korpikylässä menivät hyvin, mutta parantamisen varaa jäi. Viime viikon tippumisten jäljiltä selkä aivan jumissa ja buranadoping ei sittenkään osunut ihan kohdilleen, aika tuskaista menoa.

Peppi oli kisoja edeltävät päivät todella juminen Pantsun treeneistä ja etupainoinen. Joko ei ehtinyt palautua riittävästi tai sitten kasvaa taas. Venyttelyt ja hieronnat ei tuntuneet auttavan, koska molempina päivinä verkassa jumitus jatkui. Hyppäsi kuitenkin super hyvin, teki molemmat päivät nollaa ja sai täydet sarjakilpailupisteet. 120cm uusintakin tuntui helpolta, ja tamma keskittyi tehtäväänsä todella hyvin. Ohessa sunnuntain rata:
https://www.youtube.com/watch?v=O5n5HJfHi5Q

Donna tuntui lauantain verkassa oikein hyvältä. Radalla meni kuskin puolelta aika yliyrittämiseksi ja yksi puomi alas. Sunnuntaina tamma hapoilla, ja kuski ratsasti vielä huonommin, tuloksena taas yksi puomi. Näköjään yhtä enempää tamma ei ota vaikka ratsastaisi kuinka huonosti, koska sunnuntaina loppuradan hyppäsi niin isosti ja venyen että ei kamalasti väliä paikasta, temposta tai mistään muustakaan. Pitää jatkossa yrittää ratsastaa vähän rennommin, jotta tamma pääsisi tekemään rauhallisia hyppyjä ilman turhaa painetta.
Alla videolta otettu kuva sarjan B-osalta joka 120cm. Tamma alkoi "vähän" ylivarovaiseksi kun otti yhden puomin, ja tuloksena sitten tuollaisia hyppyjä. Totesi varmaan että nyt tarvii hypätä kun kuski ei ole ollenkaan kartalla! No positiivista, ainakin korjaa jos koskee puomiin!Tänään maastokävelyt ja venyttelyt sekä maasta että selästä, ja hieronta ennen ja jälkeen ratsastuksen. Huomenna hieman liinassa ja syöttelyä, ke vain tarhassa. Sitten to taas normaaliliikutus ja perjantaina kevyesti paikat auki, ja taas mennään viikonloppuna, nyt suuntana Turku!

Turkuun on kiva mennä, olihan siellä samassa paikassa Pepin äidin eka Racing rata vuonna 2006 keväällä. Muistaakseni vielä tuhottoman vaikea rata, ja Celina teki helpon nollan! Muuten oli kamala viikonloppu, nukuttiin hevosenhoitajan kanssa trailerissa, oli +3 ja satoi kaatamalla koko viikonlopun. Kaikki kamat ihan märkänä ja reissun jälkeen flunssa pari viikkoa. Sen jälkeen ei olekaan traikkuun majoituttu toukokuussa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti