torstai 29. toukokuuta 2014

YPÄJÄ

En saanut hoitajaa matkaan ja kahden hevosen kanssa lähdin ajelemaan kohti Ypäjää viiden aikaan lauantai aamusta. Onneksi tammat ovat super helppoja ja niitä saa yksin heiteltyä koppiin ja takaisin kisapaikalla sekä seisovat nätisti kun varusteita laitetaan päälle, joten hyvin sitä yksinkin pärjäsi. Koppi tuli minullekin tutuksi kun päätin yöpyä trailerissa. Oli mukavan lämmin yö, +16, joten siellä oli oikein hyvä nukkua! Paitsi joku pirun naakka käveli katolla jatkuvasti yöllä ja heräsin koko ajan kun koira alkoi murista..

Mutta kisat eivät menneet ihan putkeen. Lauantaina Donna oli ihmeellisen vaisu ja onnistuin tuomaan sen huonosti esteelle ja tipuin hypyn jälkeen jalkoihin, tuloksena onneksi pari mustelmaa eikä sen pahempaa. Pepin kanssa en ollut ihan hereillä ja otti yhden kiellon.
Sunnuntaina Donna oli niin omituinen että päätin keskeyttää suorituksen. Peppi meni perusradan nollilla ja otti uusinnan viimeisen alas, ja tuntui Turun pelästymisen jälkeen taas ensimmäistä kertaa omalta itseltään.

Syy Donnan käytökseen löytyi sitten maanantaina, kun juoksutin kovalla alustalla. Ei ontunut tai ollut ep mutta arkoi etusia. Tamma kengitettiin viime viikolla ja olisiko siinä päässyt menemään liian lyhyeksi? Sai nyt silikonit eteen yhden kengitysvälin ajaksi, ja jatkossa täytyy varmastikin jättää etuset pidemmälle varpaalle ja vähän enemmän kokoa.

Tammat rokotettiin eilen, ja nyt molemmat kuumeessa. Saivat kunnon coctailin: herpes, tetanus ja influessa.. Kävelevät talutuksessa tämän viikon loppuun, ja ensi viikko mennään kevyesti hypäten pientä. Seuraava Racing on vasta Salossa kesäkuun lopulla, niin voivat ottaa nyt kevyemmin ja nautiskella kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti