tiistai 20. toukokuuta 2014

TURKU RACING


Hieno kisakeli Turussa ja pohjakin oli jatkuvalla huoltamisella oikeinkin hyvä. Radat olivat todella vaikeita, varsinkin sunnuntaina, mutta jo rataa kävellessä mietin, että kyllä tammojen pitäisi olla haasteisiin valmiita.

Peppi aloitti lauantaina hyvin ja rennosti, mutta kesken radan pelästyi tuulessa heiluvaa telttaa ja pysähtyi niille sijoilleen. Tamma meni todella jäihin, jalat täristen vaan tuijotti telttaa ja minä yritin rauhoitella ja taputella. Parin u-käännöksen jälkeen päästiin sitten eteenpäin parin esteen verran, mutta tamma oli niin jännittynyt, että katsoin parhaimmaksi jättää leikin kesken.
Sunnuntaina rataan tutustuessa käytiin nyt tarkemmin ihmettelemässä telttoja ja yleisöä. Radalla Peppi oli vieläkin jännittynyt, mutta sai 0-0 tuloksen ja teki upeita isoja hyppyjä sekä avasi takaa.
Ihme juttu että hyvällä itsetunnolla varustettu aina rento hevonen voi noinkin kovasti säikähtää! Luultavasti pari kisaa menee nyt paikkoja näyttäessä, että alkaa taas luottaa itseensä.

Donna oli molemmat päivät oikeinkin hyvä. Teki lauantaina nollan ja sunnuntaina tuli yksi pudotus, kun ei ihan mahtunut sarjan jälkeiseen lyhyeen suhteutettuun väliin. Ajattelin välin olevan pidempi, mutta olisi pitänyt vaan hyvissä ajoin istua pystyyn ja lyhentää laukkaa. Olin kuitenkin oikein tyytyväinen, tamma keskittyi hyvin ja malttoi tehdä hypyt rauhassa, ylihyppäämättä liikoja.

Kisaturnee jatkuu ja vielä tällä viikolla Ypäjän Racing. Tammat lomailevat ja menevät pari päivää hyvin kevyesti viikolla, jotta jaksavat vielä tuon viimeisen rutistuksen. Sen jälkeen onkin sitten pari kolme viikkoa taukoa kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti