maanantai 10. maaliskuuta 2014

SATULA KOKEILUSSA


Donnalla on uusi satula kokeilussa Atelta ja tuntuu todella hyvältä. Pysyy paremmin paikallaan ja kuskinkin on helpompi istua keskellä tuon elastisen otuksen selässä. Donna hyppäsi satulan kanssa erittäin hyvin ja avasi takaa valtavasti, joten taitaa tammakin tykätä satulasta! Olin haaveillut, että isommilla polvituilla olisin ollut paremmassa tasapainossa hypyissä, mutta haaveeksi jäi: tamman mielestä piti ottaa taas varman päälle ja mennä tolppien korkeudelta. Ainoa mikä taitaisi auttaa on turvavyö ja laskuvarjo!
Ratatreeniä siis Donnalla lauantaina ja rata oli 120cm, mutta olisi varmastikin voinut olla 140cm ilman puomin puomia alas.. No ei ainakaan ponnua puutu!

Pepillä sunnuntaina myös ratatreeniä, ja hyppäsi 110-120 rataa helpon oloisesti. Peppi liikkuu taas hyvin ja hyvässä rytmissä, sekä hyppykaari alkaa olla kunnossa. Aiemmin hypyn korkein kohta oli esteen jälkeen ja hyppäsi liikaa eteenpäin, mutta maapuomien kanssa harjoittelu on tuonut hyppyyn pyöreyttä ja ponnistus on terävämpi.

Ensi sunnuntaina Prohay Tulevat Tähdet osakilpailu Ypäjällä. Mennään vain sunnuntaina, ja päätin nyt mennä 10 senttiä isompaa kun tuntuvat hyvältä. Peppi tuntui viimeksi jopa kyllästyneeltä maahankaivettuihin esteisiin, joten parempi lisätä hieman vaikeusastetta, jotta kehitys jatkuu ja keskittyminen säilyy hyvänä jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti