perjantai 5. joulukuuta 2014

TALVITAUOLLA

HIHS ohi ja kausi takana. Pieniä pettymyksiä kauden loppuun, mutta vastoinkäymisiin tässä lajissa on totuttu! Ja niin uskomattoman hieno kausi takana että enempää ei kai voi pyytääkään! Tällä kaudella Laatuarvostelun finaalin toinen,, Noviisifinaalin toinen, Racing sarjan voitto, RJL Derbyn neljäs ja joukkueSM pronssia. Näillä ilon hetkillä puurretaan monta vuotta eteenpäin!

HIHS meni kyllä aika penkin alle, Peppi oli hyvin jännittynyt ja pelokas eikä esittänyt parastaan. Pepillä kasvu taas käynnissä ja on aina silloin hyvin pinkeä, joten on saanut HIHSsin jälkeen lomailla melkeinpä kuukauden päivät. Taluteltu on päivittäin ja pari kertaa käyty maastossa, muuten saanut olla tarhassa.

Donna on ollut super hyvä ja kävi Ypäjällä hyppäämässä upeat 110 ja 120 avoimet luokat. Kympissä ratsastin ensimmäistä kertaa hieman aikaa ja tuloksena massiivisessa melkein 90 lähtijän luokassa 6 sija. 120 aikaluokassa hyvä aika mutta harmittavasti viimeisen esteen pudotus. Tamma oli rento ja hyvä ratsastaa, ja radat tuntuivat helpoilta. Tuomarinkylässä viime viikonloppuna hyppäsi seurakisoissa kympin voittoon, ja uusinnassa tamma todisti olevansa yksi nopeimpia hevosia, mitä olen saanut ratsastaa. Tamma kääntyy aivan pennin päällä, säilyen silti rytmissä ja tasapainossa.

Tallin vuokrausdiili kariutui, mutta onneksi valmennusasiakkaita riittää ja myyntihevosten välitys ulkomailta on lähtenyt hyvin käyntiin. Ikävä kyllä Donna joutuu nyt myyntiin, kun omaa tallia ei tullutkaan. Harmittaa todella, mutta täytyy sitten miettiä tilalle taas jotain uutta nuorta, jos nyt menee kaupaksi. Kurjaa vaan myydä hyvät hevoset aina kun ne saa valmiiksi isommille radoille, mutta jos Pepin saan pidettyä, niin on se ensimmäinen kerta urallani, kun on mahdollista edes yksi hevonen pitää hieman pidempään!

Tammat raspattiin ja rokotettiin maanantaina, joten ottavat kevyesti tämän viikon ja sitten alkaa taas kunnon treeni kohti uutta kautta! Team Eurohorses järjestää joulun jälkeen kisat Ypäjällä, joten mahdollisesti suunnataan sinne ainakin Pepin kanssa, Donnankin tottakai jos vielä on maisemissa!

Tässä videota kuukauden takaisista Henccan treeneistä, jossa molemmat tammat hyppäsivät hyvin ja iloisella mielellä oltiin liikenteessä :)
Peppi: http://youtu.be/zrpew4_OryQ
Donna:  http://youtu.be/-dxyDSapWGk ja http://youtu.be/oUs2QoUPPX0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti