tiistai 2. syyskuuta 2014

PEPPI RACING SARJAN VOITTOON!!

Etukäteen pelotti Laakson kenttä ja se, kestääkö itsellä hermo finaalissa. Koko viikon tein mielikuvaharjoituksia hyvin menneistä radoista, tunnin päivässä, ja hermo piti, ainakin melkein!

Lauantaina Peppi oli todella hyvä ja hyppäsi upeasti tehden nollan pitkällä 110 cm radalla. Sunnuntaina taas verkassa oli harvinaisen huono, jarrasi esteitä ja oli tukkosen oloinen, vaikka olin venytellyt ja hieronut sen edellisenä iltana ihan kunnolla. Mietin jopa, että en starttaa kun ei tuntunut omalta itseltään. Rata oli haastava, 115cm, 11 estettä ja kaksois- sekä kolmoissarja, ja varsinkin kolmoissarjan alla olevat laatikot näyttivät aika pelottavilta. Peppi teki kuitenkin ihan ok nollan, ja kolmoissarjallekin onnistuin pääsemään isosti sisään, niin ettei laatikoita enää huomannut siinä vaiheessa kuski tai hevonenkaan.

Sunnuntain perusradan jälkeen oli jo selvillä sarjavoitto, ja siinä se keskittyminen sitten herpaantui. Uusinnassa oli tarkoitus posotella menemään niin kovaa kun vaan pääsen, mutta himmailu alkoi kolmosesteellä tuoden yhden pudotuksen ja finaalin kolmossijan. En muista koska puomin ottaminen finaalissa olisi harmittanut yhtä vähän, sen verran olin jo ylpeä Pepistä, että voitonnälkä oli tipotiessään! Uusinnassa hevonenkin oli taas normaali, eli joko oli vaan ollut tukossa edelliseltä päivältä tai sitten pitkä odottelu Laaksolla ennen luokan alkua vie pahimman terän ennen perusrataa.

Uskomaton fiilis, ja tällä jaksetaan painaa duunia duunin perään taas aika pitkään! Aivan upeaa saada ratsastaa noin hienolla hevosella!

Tässä sunnuntain rata:

https://www.youtube.com/watch?v=25H94VdWJTg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti