maanantai 10. helmikuuta 2014

VOIHAN GÜNTHER!

Tammat teki koko viime viikon aika rankasti töitä. Molemmilla 5 päivää treeniä ja kaksi kävelypäivää, mutta ne treenipäivät mentiinkin sitten aika kunnolla. Pakkasvirrat on tipotiessään ja sunnuntaina olikin jo kaksi aika väsynyttä tammaa.

Lauantaina Peppi Livin koulutunnilla. Laukassa kolmi -ja nelikaarista kiemuraa, ensin vastalaukassa, sitten vaihdot käynnin kautta ja lopuksi vaihdot askeleessa. Laukasta käyntiin sujui ihmeen mallikkaasti ja pehmeästi, ja vaihdot oli puhtaita! Tamma toimi todella hyvin ja istui takaosalle, joten siellä sai vain istuskella selässä ja näyttää suuntaa. Puolen tunnin jälkeen alkoi varsa väsyä ja sanoin Liville että nyt lopetellaan, oli sen verran hyvä!

Sunnuntaina estetreeneissä rataa ja joka esteen alla jotain härpäkettä. Molemmat hyppäsivät hyvin, mutta ehkä hieman vaisusti. Jopa Donna hyppäsi normaaleja hyppyjä, vain pari kertaa piti ottaa katon kautta vauhtia.

Estevalmennusta en ole hetkeen saanut, joten hoitaja Emilia otti videolle molempien tammojen hypyt. Ja kyllä huomasi videoita katsellessa että on menty toppatakki päällä ja ei valvovan silmän alla, herranjumala mikä günther istunta! Kunnon saksalaisäijä kyynärpäät lepattaen sivulle ja selkä kumarassa heiluen joka suuntaan. No tietää mitä ensi viikot sitten pitää treenata. Ei mikään ihme että Liv hokenut kaikki tunnit "kyynärpäät kylkeen" !?

Hyvä muistutus: jos hieman vähemmän miettisi sitä hevosten menoa ja keskittäisi edes osan ajatuksista omaan istuntaan, niin lopputulos voisi olla parempi. Katsotaan. 3 viikkoa ekoihin kisoihin ja sen verran aikaa näyttää taas ihmiseltä, muuten täytyy muuttaa oma nimikin Güntheriksi.

Tammojen laukka näytti videolla lyhyemmältä kuin syksyllä ja hieman jumiselta, joten täytyy katsoa ettei nyt liikaa niitä kokoile. Sisäinen kouluratsastajani on siis nostanut päätään liikaa..

Joten ensi viikon ohjelma hyvinkin selvillä: tammoille hieman erilainen avaava treeni ja isoa laukkaa, ja kuskin kroppa kuriin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti