maanantai 20. tammikuuta 2014

KEVENTELYÄ

Viime viikolla jäi treenaaminen vähemmälle pakkasten takia. Piti mennä Livin koulutunnille Pepillä, mutta pakkanen pyöri 15 asteen molemmin puolin niin päätettiin jättää välistä. Tammat ovat liikkuneet joka päivä joko kävellen tai kevyesti hölkötellen, ja joinakin päivinä pääsi jopa hieman enemmän tekemään töitä lämpötilan ollessa vain 12-13 astetta. Virtaa on molemmilla sikana ja hieman sellaista pakkaspöllöilyäkin ollut kehitteillä. Meillä on kyllä ollut hauskaa maneesissa kun yksi jos toinenkin hieman laiskempi hevonen on ottanut ilon irti elämästä ja pomppinut sinne sun tänne!

Peppi pääsi ottamaan pari hyppyä eilen ennenkuin tuli liikaa pakkasta, ja hyppäsi oikein hyvin ja innokkaana. Mentiin vain pieniä max 60cm.. Jotenkin sitä kovalla pakkasella pelottaa lihasrevähdykset niin paljon ettei viitsi paljoa revitellä, kun lihakset on vaikeaa saada riittävän lämpimiksi. Tästä syystä Donnalla jäi hyppääminen kokonaan, menee tamma aina niin katon kautta ja terävästi että en viitsi ottaa riskiä.

Peppi meni Nooran estetunnin jäljiltä vaikeaa 3 pystyn s-kiemuraa 17 metrin väleillä, ja 3 in-outin sarjaa josta 20 metriä pystylle viidellä laukalla. Oli helpon oloista, paitsi kerran piti pysäyttää matkalla innareilta pystylle kun Pepin mielestä vauhtia ei ollut riittävästi ja kaasu hirtti kiinni. Otin kerran seis välissä ja taas malttoi kuunnella ja pysyä takaosalla ja pyöreänä. Oli koko hyppääminen kyllä sellaista puolileikkiä, kuski hihitteli ja Peppi nakkeli niskojaan ja teki ilopukkeja. Tai no, ei tamma edes pukita, enemmänkin samanlaisia mielikuvituseste- loikkia ja yli-isoja laukka-askeleita niin kuin äidillään oli tapana!

Donna meni interwallia lauantaina ja kävelyllä golfilla sen jälkeen. Su vain kevyttä ravia vartin verran ja kävelyt päälle, kun illalla oli jo -17.

Kisakalenterin suunnittelu käynnissä, ja kilpailuluvat maksettu! Kunhan lämpötila vielä suosisi, nyt olisi aika alkaa taas kunnon treeni jotta ovat valmiita helmikuun Tampereen kisoihin! No mennään sitten kun tuntuvat siltä, eka Racing kuitenkin vasta toukokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti