sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Kohti uutta vuotta... ja kisakautta


Molemmat tammat ovat ottaneet kevyemmin rankan kauden jälkeen. Tai no, puolen kauden jälkeen kun aloittivat kisaamaan vasta heinäkuussa. Silti matkat Hollantiin ja Saksaan sekä nopea nosto ikäluokkatasolle varmasti oli vähintäänkin henkisesti raskasta, joten ovat saaneet liikkua kevyesti eteenalas, maastoilla ja kävellä. Hyppytaukoa oli molemmilla kuukauden verran, ja sen jälkeen ollaan aloiteltu kevyesti jumppasarjoilla.


Peppi alkaa jo hieman siirtää painoa enemmän taakse perustyöskentelyssä. Välillä käy kylläkin niin että kun takajalat tulevat alle, ei osaa vielä hallita sitä voimaa ja sitten mennäänkin kovaa, varsinkin laukassa. Toisinaan taas istuu takajaloille liikaakin. No tamma ehtii sitä vielä harjoitella.

Donna on saanut liikkua hieman rennommassa muodossa ja enemmän eteen. Liian kevyt liikunta ei ole hyvästä, muuten kuumenee aivan liikaa ja keksii jekkuja. Tuntuu että Donna kantaa nyt paremmin läpi selän liikettä, ja on vahvempi takaa.

Ekat kunnon treenit tuli hypättyä lauantaina, mentiin in-out -1 askel -okseri sarjaa sekä yksittäistä pystyä ja okseria. Molemmat hyppäsivät lopuksi hieman isompaa ja Peppi yllätti paljonko onkaan saanut voimaa ja tasapainoa ihan lähiaikoina. Donnalla oli liikaakin vetoa esteelle, mutta korkeushan ei sille ole koskaan ongelma. Enemminkin malttaa paremmin kun esteet nousee!

Estetreenien jälkeen kevyt päivä, Donnan kanssa golfilla ravailemassa ja Peppi meni vartin eteenalas. Peppi oli aika hapoilla ja väsynyt, Donna taas yhtä innoissaan kuin aina! Annoin sen hypätä maastossa pari kertaa kaatuneen puun yli ja siitä vasta tamma innostui!

Ensi lauantaina Mikko Mäentaustan valmennukseen PR-tallille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti